NLP


Etkili iletişim kurmak insanın ve bizim gibi danışmanların yaşamının temelidir.

Nöro-Linguistik-Programlama yani; yaptığımız davranış ve düşüncelerin kaynağı olan sinir sistemimizin (Nöro) dil sayesinde düşüncelerimizin zihinde canlanması ile insanlarla ve iç dünyamızla iletişime geçeriz. Dilin doğru ve etkin kullanımı yani kurduğumuz cümleler bizi başarı ve mutluluğa da götürebilir.

Düşünce şekli ----- Dil kullanımı-----Davranışlar



Şimdi bunların başına ‘’yanlış’’ kelimesini getirerek okuyun, bir de ‘’doğru’’ kelimesini ekleyerek okuyun. İşte danışanlarımızda, diğer insanlarla iletişimimizde ya da kendi iç dünyamızda bu ‘’doğru’’ ları arttırdığımızda NLP nin yararlarını anlamış, kavramış ve yaşamış olacağız.



NLP de;


1-Ne istediğini bilmek:

2-Duyusal keskinlik: Gördüğümüz, hissettiğimiz ve işittiklerimizden bazı anlamlar çıkarak hedefe olması gerektiği gibi gidip gitmediğimizi anlama becerimizdir. Bu başkalarını anlama noktasında da oldukça önemlidir.

3-Esnek olmak: Bu beceri ne istediğini bilen ve duyusal keskinliğe sahip kişinin bazı denemeler sonuç vermediğinde alternatifleri hayata geçirme becerisini de gösterir.

4-Hemen harekete geçmek: Belirlenen hedefleri gerçekleştirme yolunda hareket etmezsek bunlar sadece hayalden ibaret olur.

Önemlidir ve bunların oluşması için bu dil programlamayı oluşturmak başarıya götüren yoldur. Başarılı iletişim kurmak niteliğini kendi içimizde geliştirmeye başladığımızda bu nitelik yaşamımızda farklılıklar oluşturacaktır. Çünkü insanlar pozitif ve sıcak insanlara sempati duyarlar, bu süreç bilinçli değildir. Sizin enerjiniz sevgi üzerine titreşimler yayıyorsa başkaları bunu mutlaka hissedecektir. Ne diyoruz evren enerjiden ve frekanslardan ibarettir. Başarılı iletişimde bu pozitiflik temeldir. Biz danışanımıza bunu yansıtamazsak sizin ne istediğinizi ve beklediğinizi anlamak zor olur. İyi enerji, iyi iletişim, iyi anlayış ve POZİTİF SİNERJİ….

ikon

NLP

"Başarısızlık Yoktur, sadece sonuçlar vardır"

Gaps Diyet Rezonans

GAPs™ Diyeti - Rezonans - Beslenme - NLP


Günlük yaşamda bireylerin (gebe, emzikli, bebek, okul çocuğu, genç, yaşlı, işçi, sporcu, kalp-damar, şeker, yüksek tansiyon hastalığı, solunum yolu bozuklukları vb.) yaşa, cinsiyete, yaptığı işe, genetik ve fizyolojik özelliklerine ve hastalık durumuna göre değişen günlük enerjiye ihtiyacı vardır.


sağlık ve enerji